BRAT ANE IVANOVIĆ I ĆERKA DRAGANA DŽAJIĆA OBUKLI ORLOVE: Specijalno odabrana odela za naše fudbalere, i jedinstven bedž na reveru u boji srpske zastave!

14:08

16.11.2022

Podeli vest:

Printscreen/yt/Fudbalski Savez Srbije

Firma Miloša Ivanovića i Dragane Džajić kreirala moderna teget odela u kojima je naša ekspedicija krenula na Svetsko prvenstvo. Na reverima svi nose bedž u bojama srpske zastave.

Fudbaleri i stručni štab reprezentacije Srbije skockani i nasmejani krenuli su na Svetsko prvenstvo, a za njihov izgled pobrinuli su se Miloš Ivanović i Dragana Džajić!

Printscreen/Instagram/mademoiselleofficial_

Rođeni brat čuvene srpske teniserke Ane Ivanović i ćerka našeg proslavljenog fudbalera Dragana Džajića dizajnirali su nova, moderna odela za „orlove“, koja će nositi na putu za Katar. Njih dvoje su od 2019. u braku, imaju sina Vida, ali i zajednički posao. Firma je osnovana 2017. godine, Miloš je na njenom čelu, a najveću pomoć i podršku ima upravo u supruzi Dragani, koja se dugo bavi kreiranjem odeće. Glavna delatnost im je šivenje odevnih i personalizovanih komada po meri, pre svega za muškarce.

BELA KOŠULJA I PATIKE

Specijalno za naše reprezentativce odabrali su odela u teget boji, čime je napravljen balans između elegancije i sportskog izgleda. Sakoi su sa duplim kopčanjem, model koji uvek prednjači kod muškaraca, dok su pantalone užeg kroja. Kontrast je napravljen izborom bele košulje, kao i belih patika, koje sportisti sve češće kombinuju sa odelom.

Najvažniji detalj svakako je bedž u bojama srpske zastave, koji su svi u ekspediciji Srbije stavili na rever.

– Oduševljeni smo odelima, kombinacijom boja i sportsko-elegantnim izgledom. U modernom ruhu, sjajnom raspoloženju i puni optimizma idemo u Katar – poručili su iz tabora „orlova“.

Informer.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.