IMAJU I KAMERE Teodora i Ivan napravili PAMETNE KUĆICE ZA PSE

19:00

27.04.2024

Podeli vest:

Teodora Pećanac

Mladi tim iz Srbije, Ivan Milikić i Teodora Pećanac su napravili najbezbednije kućice za pse na svetu. Oni su svoju ljubav prema životinjama pretvorili u misiju da svet postane bezbednije mesto za kućne ljubimce su zaslužni za razvoj ovog proizvoda od samog starta.

Napravljene sa misijom da pruže maksimalnu bezbednost i komfor našim četvoronožnim prijateljima, Smartsy kućice su više od običnog skloništa – one služe kao drugi dom za ljubimce dok vlasnici obavljaju kupovinu ili završavaju obaveze po gradu.

Opremljene najnovijom tehnologijom i senzorima, Smartsy kućice nude vlasnicima pasa ono što im je najpotrebnije dok su razdvojeni od svojih ljubimaca – bezbrižnost.

U svetu gde briga o kućnim ljubimcima postaje prioritet, giganti kao što su kompanije Mars Petcare i UniverExport prepoznaju trendove i ulažu napore da svojim korisnicima pruže inovativna rešenja – Smartsy pametne kućice za pse.

Osim sigurnosne brave koja se automatski zaključava, sistema ventilacije, toplotne i zvučne izolacije, Smartsy nudi i napredne funkcije poput kamere preko koje se može pratiti stanje psa u realnom vremenu, sisteme za održavanje optimalne temperature, UV lampe koja je tu da steriliše prostor posle svake upotrebe. Sve ove funkcije osmišljene su da pruže ne samo fizičku zaštitu i udobnost za pse, već i stanje spokoja za vlasnike, znajući da su njihovi ljubimci uvek na bezbednom.

U današnje vreme kada se stvari menjaju munjevitom brzinom, briga o našim četvoronožnim prijateljima ostaje konstanta, a Smartsy je tu da tu brigu podigne na najviši mogući nivo.

Smartsy je inovacija iz Srbije koja je podržana od strane Naučno Tehnološkog parka Beograd, NALED-a, Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Inovacionog Fonda Republike Srbije.

(Pančevac/Bizife)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.