SEMINAR ZA FUDBALSKE TRENERE: Struka na okupu

08:50

07.11.2022

Podeli vest:

U velikoj sali Sportskog saveza Pančeva održan je seminar za fudbalske trenere s područja južnog Banata, a predavač je bio Milan Rastavac, trenutno šef stručnog štaba novosadske Vojvodine, koji je predvodio i niški Radnički, mladu reprezentaciju Srbije, a radio je i u nekoliko grčkih klubova.

Glavni „krivac” za još jedan uspešan edukativni skup fudbalskih „učitelja” bio je predsednik trenerske organizacije FS-a grada Pančeva Nebojša Petrović Maradona.
Seminaru na temu „Priprema ekipe za takmičenje” prisustvovalo je preko trideset trenera koji rade u klubovima na području Fudbalskog saveza Pančeva, među kojima su bili i: Tomislav Sivić, Miroljub Ostojić, Branko Đokić, Aleksandar Stevanović, Goran Mrđa i mnogi drugi.

– Zahvalio bih Milanu Rastavcu što se odazvao našem pozivu, svima koji su došli na seminar, jer to je dokaz da naša organizacija dobro radi. Drago mi je da su na seminaru bili prisutni i treneri koji su radili i koji sada rade u velikim klubovima. Ovo je bila još jedna lepa akcija naše organizacije, koja će svim trenerima koji su bili na seminaru dobro doći da u svom radu na treninzima sa svojim igračima nešto i primene. Uskoro ćemo organizovati još ovakvih predavanja s poznatim trenerima koji rade u našim klubovima širom Srbije – rekao je prvi čovek Trenerske organizacije Fudbalskog saveza grada Pančeva Nebojša Petrović Maradona.

Po završetku predavanja nagrađeni su i najuspešniji treneri u protekloj sezoni. Za rad u seniorskoj konkurenciji priznanje je zaslužio Srđan Brajović (Budućnost, Banatski Brestovac), nagrada namenjena najboljem treneru u mlađim kategorijama otišla je u ruke Petra Počuče (Dinamo 1945), a specijalno priznanje dobio je Branko Đokić, dugogodišnji trener mnogih prvoligaških klubova u Srbiji i čovek koji je dao veliki doprinos radu trenerske organizacije u Pančevu.

Pančevac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.