MNOGIMA JE PROMAKLA GREŠKA U KVIZU POTERA, ALI NE I TVITERAŠIMA! Ni takmičar nije primetio OVAJ PROPUST u pitanju iz crtanog filma!

12:14

24.01.2023

Podeli vest:

Printsscreen/Potera

Da „ko radi, taj i greši“ potvrđeno je sinoć u kvizu „Potera“ kada je Jovan Memedović takmičaru čitao brza pitanja u prvoj rundi.

Popularni voditelj pročitao je pitanje:

– Koja je životinja Diznijev crtani lik Pepe?

Takmičar nije umeo da odgovori na ovo pitanje, što ne čudi uopšte ako uzmemo u obzir da Dizni nema lika koji se zove Pepe. Međutim, sam takmičar nije primetio grešku koja se pojavila.

I mada je mnogima promakla greška, na društvenoj mreži Tviter oglasili su se pojedinci koji su skrenuli pažnju na grešku, koja, na sreću, nije bila od presudnog značaja za rezultat.

Prema njihovim rečima u pitanju je lik Pepe le Tvor koji se nedavno našao u centru skandala zbog „svog ponašanja“ mužjaka koji ne zna da prihvati „ne“, a deo je produkcije Warner Bros i prvi put se pojavio na malim ekranima 1945. godine u crtanom filmu „Odor-able Kitty“.

Zanimljivo je i da je malo falilo da ovo pitanje ne bude greška, s obzirom da je Dizni pokušao da kupi Warner Bros, ali od te prodaje se u poslednjem trenutku odustalo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.