GUŽVE NA MILOŠU VELIKOM: Pojačan saobraćaj nakon uskršnjih praznika

17:25

17.04.2023

Podeli vest:

printscreen/Instagram/192_rs

Posle uskršnjih praznika mnogi sa vraćaju sa odmora pa je na putevima pojačan saobraćaj. Na auto-putu „Miloš Veliki“ vozila stoje u kilometarskoj koloni u smeru od Čačka ka Beogradu. Svi putni pravci u čačanskom kraju su opterećeni. Pored Ibarske magistrale, veoma je frekventan saobraćaj na „Milošu Velikom“. Najopterećenije su naplatne stanice u Pakovraću, Preljini i Obrenovcu.

Saobraćajne gužve poslednjeg dana uskršnjeg praznika već su počele da zadaju probleme vozačima, a trenutno je najveća gužva na auto-putu „Miloš Veliki“ gde su se formirale kilometarske kolone i automobili gotovo da se ne pomeraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Svi putni pravci u čačanskom kraju su opterećeni. Pored Ibarske magistrale, veoma je frekventan saobraćaj na „Milošu Velikom“. Najopterećenije su naplatne stanice u Pakovraću, Preljini i Obrenovcu.

Prema podacima „Puteva Srbije“, kroz ove naplatne rampe u Pakovraću je prošlo od četvrtka više od 40.000 vozila. Očekuje se da do kraja dana saobraćaj bude i jaček intenziteta.

Brže prolaze vozači koji putarinu plaćaju elektronski. Policija je u proteklim danima zbog prekršaja sankcionisala veliki broj vozača.

Miloš Dukanac, oficir saobraćajne policije u Čačku, kaže da zbog povećane frekvencije saobraćaja koji se očekuje apeluje na vozače da ne koriste alkoholna pića, da u slučaju gužve budu tolerantni.

Između tunela Brđani i Šarani formira se kolona jer su u toku radovi.

(Pančevac/RTS)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.