UČENICI IZ OŠ VLADISLAV RIBNIKAR SE VRAĆAJU U KLUPE: Danas nastave neće biti, u školu ušao i veliki broj roditelja!

13:12

10.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Republika News

Nedelju dana posle tragedije u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, učenici se vraćaju u klupe. Viđeni su đaci i roditelji kako ulaze u školu, ali kako je rečeno, danas nastave neće biti.

Direktorka škole rekla je da ta škola otvara vrata za decu, ali i za roditelje i pozvala ih da prisustvuju časovima. Nastave neće biti, a to vreme koje je predviđeno danas trajaće oko 90 minita. Pored nastavnika, učenika, biće i stručnjaci iz Instituta za mentalno zdravlje i psihijatri sa Kliničkog centra Srbije.

U 8h počeli su časovi za mlađe osnovce, za jednu grupu, a za drugu grupu u 10h. Stariji osnovci dolaziće popodne od 12 sati.

Inače, bilo je burno na Savetu roditelja škole prethodnih dana, nisu baš svi roditelji zadovoljni rešenjem koje je ponudilo Ministarstvo prosvete. Neki smatraju da je rano decu vratiti u školske klupe, drugi kažu da do kraja godine ne bi trebalo da se održava nastava u školi, već onlajn, a za to vreme, kažu, treba renovirati školu.

U utorak su u školi održana dva sastanka članova Saveta roditelja i na kraju je kasno doneta odluka da se usvoji preporuka Ministarstva prosvete, psihologa i stručnjaka i da bi deca trebalo da se vrate rutini.

Policija obezbeđuje ulaz u školu.

Roditelji bi do kraja sedmice trebalo da budu obavešteni o planovima za narednu nedelju.

(Pančevac/N1)

MASAKR U OŠ VLADISLAV RIBNIKAR: Ovo je priča o devojčici koja je pobegla ubici pa otrčala da spase brata

OVO JE SEDAM PREDLOGA PREDSTAVNIKA ODELJENJA OŠ „VLADISLAV RIBNIKAR“: Predsednik Igor Đorđević saopštio medijima sve predloge!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.