OSA UKINULA MERE ZABRANE: Goranu Petronijeviću i Milošu Koviću dozvoljen ulazak u Bosnu!

12:49

26.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Beogradski profesor Miloš Ković i beogradski advokat Goran Petronijević više nisu pretnja po nacionalnu bezbednost  Bosne i Hercegovine. Obaveštajno-bezbednosna agencija (OSA BiH) ocenila je da oKović i Petronijević nisu opasni, te da ubuduće mogu nesmetano ući u Bosnu i Hercegovinu, saznaje Istraga.ba.

Stavljanje na crnu listu usledilo je nakon nedavnog sastanka ministra Državne bezbednosti Nenada Nešića sa rukovodstvom OSA na čijem čelu su bili Almir Džuv i Risto Zarić.

„U narednom periodu imaćemo sastanak sa predstavnicima OSA-e i Službe za poslove sa strancima u vezi sa zabranom ulaska određenim licima u BiH. Očekujem da ću na tom sastanku videti zašto je određenim osobama zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu“, rekao je ministar bezbednosti Nešić.

Nekoliko dana kasnije, OSA je ocenila da beogradski profesor Miloš Ković, poznat po proruskim stavovima, i advokat Goran Petronijević više ne ugrožavaju nacionalnu bezbednost BiH.

Da su Ković i Petronijević sada dobrodošli u Bosnu i Hercegovinu, za Istragu je potvrdilo više izvora u bezbednosnim agencijama BiH.

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ERVINA ĆALAHMETOVIĆA: Pripadnici MUP-a ga locirali i uhapsili u Trebinju!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.