ETNO MREŽA U DOLOVU PREDSTAVILA PROGRAM RADIONICA: Prezentaciji prisustvovale 43 žene, svaka prikazala svoj ručni rad (VIDEO)

10:30

25.06.2023

Podeli vest:

Facebook/Pančevac
U prostorijama Udruženja žena Dolovke, Etno mreža je u saradnji sa kompanijama CWP Global i Vetrozelena, predstavila svoj program radionica za žene u okolini Pančeva koje su zainteresovane za saradnju i plasman svojih ručnih radova. 

Facebook

Prezentaciji su prisustvovaled 43 žene iz Dolova, Banatskog Novog Sela, Pančeva, Starog Tamiša, Mramorka i Beograda. Svaka od žena predstavila je svoj ručni rad u tehnici pletenja, heklanja, zlatoveza, pustovanja vune i dr.

Facebook

Predstavnice Etno mreže i kompanija  CWP Global i Vetrozelena, sa oduševljenjem su razgledale prikazane ručne radove.

Facebook

U narednom periodu u planu je održavanje radionica u okviru kojih će zainteresovane žene dobiti potrebne instrukcije za izradu ručnih radova odgovarajućih karakteristika radi boljeg plasmana.

Facebook

Krajem prošle godine kompanija Vetrozelena donirala je Udruženju žena Dolovke sredstva zahvaljujući kojim su postavljena četiri nova pvc prozora, nova ulazna vrata i nova elektro-instalacija, a kupljen je profesionalni mlin za mlevenje maka.
(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.