ŽELEZNIČAR STARTUJE IZ KRUŠEVCA: Važne utakmice pred pančevačkim fudbalerima

09:35

25.07.2023

Podeli vest:

Pančevac

Fudbaleri Železničara, koji su ostvarili istorisjki upseh za pančevački sport, dobili su i protivnike u Super ligi. Na žrebanju obavljenom u Staroj Pazovi, u prisustvu predstavnika svih 16 superligaša, odlučeno je da u prvom kolu, koje će se odigrati 29. jula, Železničar započne, nadamo se, iako je debitantska, uspešnu sezonu iz Kruševca, gde će ga dočekati Napredak.

Prvog vikenda u avgustu Železničar će na svom terenu ugostiti ekipu Mladosti i biće to svakako po mnogo čemu istorijski meč. A šta reći tek za 23. septembar, kada će u Pančevo stići beogradski Partizan. Biće to praznik fudbala i sigurno najvažniji sportski događaj u gradu, jer navijači oba kluba imaće prvi put priliku da u bogatoj istoriji pančevačkog fudbala gledaju zvaničan meč ova dva kluba. Ko je to mogao da predvidi pre samo nekoliko godina?

Žreb je hteo da jesenji deo prvenstva Pančevci završe spektakularno i da u svom gradu ugoste akuelnog šampiona države, Crvenu zvezdu. Jedno je sigurno, klub se neće obrukati što se tiče uređene infrastrukture, jer je na SC „Mladost” urađeno sve što treba da bi naši najbolji klubovi imali vrhunske uslove za igru. Pored terena sa veštačkom podlogom, koji je jedan od najboljih u državi, završena je još jedna tribina, izgrađena je i svečana loža i pres centar, a sve je osvetljeno novim reflektorima i sada je na stručnom štabu i novom treneru Predragu Roganu da uklopi ekipu koja će biti ravnopravan protivnik svima u Super ligi.

Ambicije rukovodstva kluba nisu tajna i svi ističu da je želja svih da Železničar postane stabilan superligaš.

GENERALNA PROBA PRED DEBI U ELITNOM DRUŠTVU Železničar sa Čukaričkim sutra na Sporstkom centru Mladost! FOTO

(Pančevac/G.J.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.