NBS: Treća rata poreza na imovinu fizičkih lica dospeva na naplatu 13. avgusta UZ DINA KARICU NEMA PROVIZIJE ZA PLAĆANJE

15:52

03.08.2023

Podeli vest:

Pixabay

Narodna banka Srbije podseća da treća rata poreza na imovinu fizičkih lica za 2023. godinu dospeva na naplatu 14. avgusta i da je samo DinaCard karticom moguće bez provizije izmiriti ovu obavezu na šalterima Uprave za trezor.

DinaCard karticom, takođe bez provizije, moguće je platiti porez na dohodak građana, porez na promet motornih vozila, porez na dohodak građana, prihod od poljoprivrede i šumarstva i doprinosi za obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika, na šalterima Uprave, objavila je centralna banka.

Isto tako, na šalterima Uprave za trezor DinaCard karticom mogu se, uz niske provizije, izmiriti i sve druge obaveze po osnovu javnih prihoda i obaveza prema korisnicima javnih sredstava, kako onima koji imaju podračune u Upravi za trezor, tako i onima koji imaju račune u poslovnim bankama (mogu se platiti računi za struju, računi preduzeća JKP Infostan tehnologije, JKP Informatika Novi Sad, Telekom a.d. i slično).

Takođe, izmirenje poreza na imovinu fizičkih lica može se izvršiti i jednostavnim skeniranjem NBS IPS QR koda na rešenjima na kojima je pripremljen ovaj kôd, a korišćenjem mobilne aplikacije banke u kojoj je račun.

(Pančevac/Tanjug)

PŠENICA STOJI NA LAGERU: Samo izvoz može da poveća nisku otkupnu cenu TRŽIŠTE EGIPTA OTVORENO ALI TROŠKOVI TRANSPORTA SKUPI!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.