REMI U PANČEVU Železničar se borio do kraja, ali Čukarički ipak izbegao poraz 2:2 VIDEO

07:52

05.09.2023

Podeli vest:

Printscreen

U poslednjoj utakmici 6. kola Super lige u Pančevu Železničar i Čukarički odigrali su 2-2. Nakon meča obe ekipe bile su zadovoljne osvojenim bodom.

Fudbaleri Železničara uspeli su da osvoje prvi bod na svom terenu u Super ligi, a nakon prvog poluvremena navijači su pomislili da će se radovati i prvoj pobedi. U 30. minutu, nakon dobrog centaršuta sa desne strane, Đorđević je na pravom mestu i preciznim šutom doveo Pančevce u vođstvo. Samo 4 minuta kasnije veliku grešku Drezgića koristi Romanić koji ulazi u šesnaesterac i neodbranjivo pogađa mrežu golmana Samurovića.

U drugom poluvremenu Čukarički je već u 47. minutu prepolovio prednost domaćina. Miladinović je ostao sam u šesnaestercu, odlično je primio loptu i još bolje šutirao. Golman Živković je bio nemoćan. U 82. minutu Tošić je prošao po levoj strani. Uputio je upotrebljiv centaršut, a Mihajlo Cvetković koji ima samo 16 godina postiže svoj prvi pogodak u seniorskom timu i postavlja konačnih Železničar-Čukarički 2-2.

-Videli smo dva različita poluvreemena i ne mogu reći ni da sam zadovoljan, ali ni nezadovoljan osvojenim bodom. Morali smo više da držimo loptu kod sebe, ali igrali smo protiv izuzetno jakog protivnika kojem želim mnogo sreće u daljem takmičenju u Evropi. Osvojili smo bod i nadam se da će ovo biti prekretnica u daljem toku prvenstva-izjavio je Aleksandar Linta, trener FK Železničar.

Zbog obaveza reprezentacije sledi dvonedeljna pauza u domaćem prvenstvu koja će dobro doći obojici trenera da uigraju svoje ekipe koje su nedavno i preuzeli. U narednom kolu, Železničar će gostovati TSC-u, dok će Čukarički dočekati Crvenu zvezdu.

 

ŽELEZNIČAR – ČUKARIČKI 2:2 (2:0)

Strelci: 1:0 – Đorđević u 30, 2:0 – Romanić u 35, 2:1 – Miladinović u 48, 2:2 – Cvetković u 82. minutu.

Stadion: „Mladost“ u Pančevu. Gledalaca: 700. Sudija: Ivan Stamenković. Pomoćnici: Miloje Milićević i Stefan Vojnić. Žuti kartoni: Subotić, Cvetković (Čukarički).

ŽELEZNIČAR: Živković, Grgić, Hajdin, Jovanović, Kovačević (od 73. Kovačević), Lakićević, Pantelić, Pavlov, Romanić (od 90+1. Petrović), V. Stanković, Đorđević.

ČUKARIČKI: Samurović, Stevanović, Drezgić, Subotić, Tošić, Docić, Sisoko (od 46. Ovusu), Nikčević (od 62. Stanković), Miladinović, Adžić (od 62. Cvetković), Endijae (od 71. Endijae).

(Pančevac/G.J.)

TO JE NA PONOS I DIKU CELOM NAŠEM NARODU: Predsednik uputio snažnu poruku srpskim odbojkašicama

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.