STRAVIČNO UBISTVO U BATROVCIMA Mladić (19) izboden nasmrt! Drugi uspeo da pobegne! Kamiondžija otkrio detalje sa graničnog prelaza!

11:51

28.09.2023

Podeli vest:

MUP

Nedaleko od graničnog prelaza „Batrovci“ nepoznate osobe napala su dva muškarca koja su peške krenula sa graničnog prelaza prema selu Batrovci i jednog od njih smrtno ranile, saznaje Kurir.

Policija u Sremskoj Mitrovici je potvrdila da je pronađeno telo nepoznatog muškarca i da se za počiniocem intezivno traga. Naime, kako saznajemo, policija traga za osobama koje su u utorak 26. septembra na ulazu u selo Batrovci nasrnuli na dva mladića, a jednog od njih, devetnaestogodišnjeg mladića sa Kosova, izboli su nožem nasmrt.

– Video sam muškarca i grupu ljudi koja se našla na putu pred granicom i muškarca da trči. Nešto kratko nakon toga između kamiona ugledao sam drugog mladića koji je pao. Nisam bio siguran šta se dešava a mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom delu puta, pogotovo noću jer u okolini ima migranata koji se sakrivaju. Policija je došla oko 22 sata, priča vozač kamiona iz Bosne.

Detalji još nisu poznati, a kako saznajemo ova dva napadnuta muškarca su sa Kosova i Metohije. Prešli su granični prelaz “Batrovci” i krenuli peške u pravcu sela. Jedan od njih je uspeo da pobegne grupi napadača, koje su, kako nezvanično saznajemo ova dva muškarca napali verovatno noževima. Muškarac (35) koji je uspeo da pomogne dotrčao je do granice i tražio pomoć.

Patrola je krenula da pretraži deo puta, na kome su nažalost pronašli mladića (19) kome više nije bilo pomoći. Mladić je imao nekoliko ubodnih rana na telu.

Muškarac koji je uspeo da pobegne prebačen u policijsku stanicu u Šidu, gde je prepoznao jednog od napadača. Kako saznajemo policija intezivno traga za migrantom iz Avganistana.

(Pančevac/Kurir)

DOJAVA O BOMBI U BEOGRADSKOJ ŠKOLI Roditeljima stigle anonimne poruke da ne dovode decu! Policija u OŠ Radomir Putnik

UŽAS U BORČI: Devojka (20) pala s trećeg sprata, hitno prevezena u KBC Zemun

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.