SVE VEĆE INTERASOVANJE ZA BANATSKI SLATKI DAN U OPOVU Veliki izbor poslastica najviše oduševio najmlađe! FOTO

13:18

03.10.2023

Podeli vest:

RTV Pančevo

Manifestacija ,, Banatski slatki dan“ privukla je veliku pažnju onih koji su želeli da svoje proizvode baš ovde predstave . Štandovi su bili puni a svi izlagači imali su raznovrstan asortiman.

Opovo je jedna od 95 opština koja se priključila ovom projektu i svojim meštanima kroz manifestaciju ,, Banatski slatki dan“ ponudila raznovrstan kulturno-umetnički i gastronomski program.

Udruženje ,,Kreativa“ iz Sefkerina je takođe izložilo svoje proizvode, a Branislava Đekić iz ovog udruženja podelila je sa recept za najbolje knedle. Ovo udruženje se pored pravljenja poslastica bavi i tehnikom ,, Dekupaž“, naša sagovornica ističe da je za ovu tehniku potrebno strpljenje . Jedan od izlagača bio je i pčelar Goran Vranić iz Barande koji je istakao da je med prirodan lek i da ga treba uzimati svakodnevno.

RTV Pančevo

Iako su svi uživali u ,, Banatskim slatkim danima“ oduševljenje su najviše pokazali najmlađi koji su uživali u igri, druženju, ali i u velikom izboru slatkiša.

 

(Pančevac/RTV Pančevo)

NEMOJTE ZAPOSTAVITI BAKE I DEKE Dan starih obeležen u MZ Tesla besplatnim preventivnim pregledima! Održano i predavanje Kako se snaći u trećem dobu!

UŽIVANJE ZA NAJMLAĐE OMOLJČANE U sklopu Dečje nedelje za zabavištance organizovana radionica, predstava i obilazak seoske biblioteke! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.