DAVIO JE RUKOM, PA NANEO SMRTONOSNE UBODE NOŽEM Pokrenut postupak protiv D. D. (64) iz Pančeva zbog ubistva J. S. (77)!

12:46

09.10.2023

Podeli vest:

RINA

Više javno tužilaštvo u Pančevu je Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D. D. iz Pančeva (64) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, navodi se u saopštenju VJT Pančevo.

Okrivljenom se stavlja na teret da je 22.aprila oko 11.30 časova u Pančevu, u kući u Ulici Dragutina Ilkića Birte 2, u stanju alkoholne opijenosti teškog stepena sa 2,23 promila alkohola u krvi, lišio života oštećenu J. S. iz Pančeva (77) tako što je napao oštećenu te je stezao rukom za vrat nanevši joj tešku telesnu povredu u vidu preloma gornjeg roga desne polovine štitaste hrskavice sa krvnim podlivom u navednoj regiji i u predelu donje usne i na gornjoj strani baze jezika sa leve strane, a zatim kuhinjskim nožem koji je poneo sa sobom, dužine sečiva 14 cm, ukupne dužine 25 cm, zadao oštećenoj 5 ubodnih rana u predelu grudi i stomaka, nanevši joj smrtonosnu ranu u predelu leve polovine grudnog koša sa prodorom u grudnu duplju i srce, kao i lake telesne povrede u vidu ubodina, od kojih povreda je oštećena preminula na licu mesta usled zaustavljanja rada srca isteklom krvlju u srčanu kesu, potpomognuto stezanjem vrata šakom, uprkos hitnoj medicinskoj pomoći koja joj je pružena.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog jer je način izvršenja krivičnog dela doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

(Pančevac)

MALOLETNIK (15) IZ VRŠCA PIJAN DRVENOM GREDOM UDARAO OCA Pokrenut postupak kod sudije za maloletnike za nasilje u porodici!

DAVIO JE RUKOM, PA NANEO SMRTONOSNE UBODE NOŽEM Pokrenut postupak protiv D. D. (64) iz Pančeva zbog ubistva J. S. (77)!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.