AKO JOŠ NISTE DOBILI 10.000 DINARA POMOĆI OD DRŽAVE EVO ŠTA DA RADITE Poznato šta je s reklamacijama, dva klika i dobijate odgovor

21:44

10.10.2023

Podeli vest:

Novac
Printscreen/YT

Isplata 10.000 dinara za decu počela je 25. septembra i trajala je par dana. Novac je dobilo više od milion dece. Ministar finansija Siniša Mali tada rekao je da je država uložila devet milijardi evra u ovu pomoć, međutim postoje oni roditelji koji još uvek nisu dobili novac od države

Reklamacija je bilo i ovaj put, a što je i očekivano imajući u vidu veliki broj prijava. Ukoliko nije došlo do isplate, problem ili grešku možete prijaviti na sajtu Uprave za trezor https://idp.trezor.gov.r.

Postoje roditelji kojima pomoć države još uvek nije uplaćena na račun. Jedna mama je na društvenim mrežama objavila, odnosno pitala šta se dešava sa onima koji još uvek nisu dobili novac.

– Da li neko zna šta se dešava sa uplatom od 10.000 dinara za svako dete. Šta da rade ljudi koji nisu primili uplatu, a koji su pisali reklamaciju i posle toga se ništa nije dogodilo, evo već 15-ak dana. Molimo za pomoć.

Prema informacijama „Blica“, u toku je rešavanje svih reklamacija, i one će biti rešavane po dinamici kako su i stizale.

(Pančevac/Blic)

CENE MESA ZNATNO VARIRAJU Ako birate gdе kupujеte, možete i da uštedite

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.