PRVI KRIPTO KARAVAN SRBIJE STIGAO U PANČEVO Održana radionica u prostorijama Privredne komore

15:18

16.10.2023

Podeli vest:

Printscreen

Prvi kripto karavan Srbije stigao je i u Pančevo.Tim povodom održana je radionica u prostorijama Privredne komore Pančevo.

Kripto karavan Srbije je pokrenut na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam kako bi se ovaj vid poslovanja, transakcija ali i investiranja što više približio domaćoj privredi i fizičkim licima. Na radionicama se obrađuju teme od računovodstva do investiranja, od primanja uplata do isplata bonusa ili plata u kriptovalutama, od metaversa do digitalnih nekretnina i još mnogo toga.

Svi prisutni su tokom radionice mogli da saznaju zašto su kriptovalute bitne i koliko je važno naučiti kako se one koriste.

Kriptovalute i dalje nemaju pravni status novca, pa tako za nihovu vrednost ne garantuje ni centralna banka , niti bilo koji drugi organ vlasti. Sa virtuelnim novcem se međutim već odavno trguje u čitavom svetu, pa tako i kod nas.

(Pančevac)

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ PEKINGA: Moramo da osvajamo nova velika tržišta da ne dođe u pitanje višak maline i jabuka, vina i rakije!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.