NE PROPUSTITE SJAJAN PROVOD: Marko Louis u dvorani Apolo 10. novembra

15:32

24.10.2023

Podeli vest:

Dom omladine Pančevo
Marko Louis nastupiće 10.novembra, u dvorani Apolo sa početkom od 21 sat.
– Sada već možemo reći da je nastup našeg multitalentovanog mladog muzičara sa svojim bendom postao tradicionalan u Domu omladine Pančevo. Na naše veliko zadovoljstvo i ovoga puta publika će uživati u izvedbi ovih vrhunskih muzičara. Sa prethodnih nastupa pamtimo nezaboravan provod i jedinstvenu razmenu emocija, koja neće izostati ni ovog puta – navodi se u najavi Doma omladine Pančevo.
Cena ulaznica za prvih 100 posetilaca iznosi 1200 rsd, cena ulaznica u pretprodaji je 1400 rsd . Zbog ograničenog kapaciteta dvorane Apolo ukoliko preostane mesta ulaznice će biti po finalnoj ceni 1700 rsd.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Tickets.rs i putem linka https://tickets.rs/event/marko_louis_8693

Talentovani muzičar Marko Louis objavio je svoj šesti studijski album pod nazivom „Beskraj II „ za izdavačku kuću Balkan art Collaboration, kao i singl „RUŽICE“ za koji je snimio spot pod rediteljskom palicom Dragana Jereminova. Pesma „Ružice“ je nakon spota „Bonita“ drugi singl za koju je Marko snimio spot sa novog albuma. Autor muzike je Slavko Milovanović koji je pisao i pesmu „Ćutaću“, a tekst za ovu pesmu je napisala Violeta Mihajlovska. Na aranžmanu su pored Marka radili i Nikola Jezdić, Andrej Martinović i Aleksandar Dragutinović.

Na novom albumu ima 14 pesama od kojih su većina dueti. Ovaj album je nastavak albuma „Beskraj“ koji je objavljen 2017. godine u kojem su takođe dominirali dueti sa Markovim kolegama. Ovoga puta sarađivao je sa umetnicima među kojima su i Edo Maajka, Sajsi MC, Kendi, Helem Nejse, Markova supruga Masha i mnogi drugi.

KULTURNI CENTAR PANČEVA: Koncert Emilije Đorđević 25. oktobra

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.