PODRŽIMO NAŠE PANČEVKE Slavica, Aleksandra i Jagoda se u nedelju bore za titulu Miss Environment Serbia!

11:20

13.12.2023

Podeli vest:

Pančevke Slavica Balan, Aleksandra Arsić i Jagoda Milovanović nalaze se među 12 finalistkinja koje će se u nedelju u Nišu boriti za titulu Miss Environment Serbia.

Pobednica i dve pratilje direktno će se plasirati na izbor za Miss Balkana 18. aprila, koji će biti održan u Srbiji naredne godine.

Odluku o njihovom plasmanu donosi i publika putem SMS glasova. Glasanje je uveliko u toku, a detalje glasanja možete pogledati na sajtu missenvironmentserbia.com i na njihovoj Instagram stranici.

Privatna arhiva

Aleksandra Arsić dolazi iz Pančeva i ima 22 godine, trenutno radi u kompaniji ZF, a pored posla se bavi manekenstvnom i modelingom. Počela je od svoje 15. godine kada jei prvi put osvojila laskavu titulu miss šarma na Vršačkom grozdjebalu. Do sada je učestvovala na raznim revijama i takmicenjima

– Za sebe mogu reći da sam odgovorna, ambiciozna i uvek spremna za sticanje novih znanja. Volim da putujem i upoznajem nove ljude, njihovu tradiciju i običaje. Za takmičenje Miss Environment Serbia sam se prijavila jer mislim da sam mlada i ambiciozna i smatram da bih mogla pozitivno da uticem na mlade ljude i njihov odnos sa vršnjačkim nasiljem i zaštitom životne sredine. Srećna sam sto sam ušla u top 12 i drago mi je sto ću prestavljati svoj grad Pančevo na ovom takmičenju, rekla je Aleksandra Arsić za Pančevac i dodala:

Privatna arhiva

– Želim da istaknem da je ovo takmičenje posvećeno za očuvanje i zaštitu životne sredine, i da mi, kao takmičarke, treba da podstaknemo omladinu da gledaju svet oko sebe i brinu se o životnoj sredini. Da bi nam planeta kao jedino mesto za život bila čista, moramo svi da se potrudimo. „Ne ostavi ništa osim otisaka stopala, ne ponesi nista osim utisaka i sećanja, ne ubij ništa osim svoje vreme“. Želim da skrenm pažnju i na vršnjačko nasilje, to je konkretno moja tema za ovo takmičenje. Vršnjačko nasilje je opšti društveni problem sa kojima se mnoga deca susreću, počev od pretnji, ogovaranja, vršnjačkog ili verbalnog napada. Ne treba čekati da nas pokrenu tragične priče, treba reagovati odmah. Saslušajte svoju decu, pričajte sa njima. Svako nasilje se mora prijaviti, hajde da svi zajedno sprečimo to, zaključuje Arsić.

Za Aleksandru Arsić mozete glasati slanjem SMS poruke 4 na 4171.

Privatna arhiva

Naša sugrađanka Slavica Balan već ima iskustva na ovom takmičenju, gde je u maju ove godine u Novom Sadu osvojila 3. mesto. Za razliku od prošlog takmičenja, sada očekuje jaču konkurenciju i viši nivo samog takmičenja.

Privatna arhiva

– Za razliku od prethodnog puta kada se takmičenje održavalo u Novom Sadu, ovog puta je domaćin Niš, a finalno veče će se održati u prelepom ambijentu hotela Vilin. Za razliku od prethodnog puta takmičenje je podignuto na viši nivo, samim tim je i zahtevnije a „borba“ za pobedu je teža. Bilo je jako mnogo prijava za takmičenje, pa je i ulazak među 12 najlepših devojaka koje idu u finale veliki uspeh. Princip takmičenja je u jednoj stvari ostao nepromenjen, a to je borba za očuvanje životne sredine, dizanje svesti kod ljudi o tom problemu je i glavni cilj ovog takmičenja. Spojiti lepo i korisno. Kao i na svim izborima za miss tako i na ovom sad, očekujem nova poznanstva, još jedno novo iskustvo i pre svega lepo druženje. Naravno bez lažne skromnosti očekujem i novu lentu, koja je želja svake takmičarke. Publika će takođe imati veliki uticaj na to koja devojka će poneti titulu Miss Environment Serbia, za mene možete glasati slanjem sms poruke 12 na 4171, a deo novca od svake poruke biće uplaćen Svratištu za decu u Nišu, zaključuje Slavica za Pančevac.

missenvironmentserbia

Jagoda Milovanović je majka četvoro dece, bavi se glumom, modelingom i manekenstvom. Njena najveća podrška su suprug Adrijan, sin Nikola, ćerkice Adrijana, Tijana i Helena. Jagoda već ima iskustva na takmičenjima lepote i ima tri titule, a u junu je na takmičenju u Mumbaiju proglašena za Miss Super žene Srbije.

Za Jagodu možete glasati tako što ćete poslati 9 na 4171.

Takmičenje traje 90 dana i biće održano u Nišu 17.decembra. Pobednica ce se direktno plasirati na Miss beauty Balkan.

(Pančevac)

PANČEVKA SLAVICA BALAN TREĆA NA IZBORU ZA MIS ŽIVOTNE SREDINE SRBIJE Promocija zdrave okoline kroz lepotu! FOTO i VIDEO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.