NOVA ZGRADA ŽANDARMERIJE: Ministar Gašić položio kamen temeljac

15:32

16.11.2023

Podeli vest:

MUP

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je danas kamen temeljac za izgradnju nove zgrade Komande Žandarmerije u Rakovici i poručio da su pripadnici ove elitne jedinice ponos Republike Srbije.

– Vi jeste ponos Srbije, vi pokazujete to svakog dana. Ono sa čim svi zajedno možemo da se pohvalimo jesu rezultati koje imamo i želim da budete još zadovoljniji. Do kraja godine stiže vam oprema koju ste vi birali i za koju ste rekli da vam treba i odgovara – poručio je ministar Gašić, zahvalivši se svim pripadnicima Žandarmerije na trudu koji ulažu prilikom obavljanja svakodnevnih zadataka.

Kako je istakao ministar Gašić, pripadnici Žandarmerije su ti koji odgovorno brinu o bezbednosti građana Republike Srbije:

– Nijedna organizovana kriminalna grupa i nijedan kriminalac nije dobrodošao u Republiku Srbiju. Vi ste tu da sprečite svakog od njih ko na bilo koji način želi da ugrozi bezbednost građana Srbije ili naše dece. Želim vam dobro zdravlje i sreću, kao i da nastavite da obavljate svoje poslove složno i odgovorno kao i do sada.

MUP SAOPŠTIO: Od 27. oktobra pronađeno 4.500 iregularnih migranata

(Pančevac/MUP)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.