OVO JE NAJGLEDANIJI SNIMAK NA SVETU OD SINOĆ Holivudska glumica Florens Pju pogođena u glavu na bini

Snimak incidenta kruži mrežama i za manje od 12 sati je pregledan čak 2,5 miliona puta.

13:45

04.12.2023

Podeli vest:

Florens Pju
Printscreen/X

Holivudska glumica Florens Pju poslednja je u nizu zvezda koja je pretrpela nezgodu na nekom javnom dešavanju, kada je pogođena u glavu predmetom bačenim iz mase.

Proslavljena 27-godišnjakinja prisustvovala je promociji filma „Dune: Part Two“ u Sao Paulu u Brazilu zajedno sa svojim kolegama Zendajom, Ostinom Batlerom i Timotijem Šalameom u trenutku incidenta. Florens Pju je ostala zatečena i šokirana nakon što je pogođena, kao i njene kolege, a sudeći po njenom izrazu lica bilo je i bolno. Glumica nije pretrpela veću štetu osim neprijatnosti. Ona je pogođena u trenutku dok je sa postavom filma pozirala fotografima na bini.

Nije poznato da li je mlada glumica bila namerna meta ili je pogođena slučajno. Ipak, pretpostavlja se da je reč o ciljanom napadu jer su takvi incidenti praktično postali trend, pa su tako u prethodnim mesecima pogođeni i Ari Lenoks, Tejlor Svift, Hari Stajls i Pink.

Snimak tog događaja kruži društvenim mrežama, zapravo je najgledaniji u ovom trenutku – za manje od 12 sati pregledan je gotovo 2, 5 miliona puta. Reakcije javnosti su uglavnom osuđujuđe i većina je šokirana potezom. Nije poznato da li je mlada glumica bila namerna meta ili je pogođena slučajno. Ipak, pretpostavlja se da je reč o ciljanom napadu jer su takvi incidenti praktično postali trend, pa su tako u prethodnim mesecima pogođeni i Ari Lenoks, Tejlor Svift, Hari Stajls i Pink.

Podsetimo, sve je počelo kada je albanska pevačica Bibi Reksa na svom koncertu pogođena telefonom u glavu, a nakon toga hitno je prebačena u bolnicu i čak je zadobila i nekoliko šavova.

(Pančevac/Žena.blic.rs)

DŽEJMI OLIVER OTVARA NOVI RESTORAN U BEOGRADU Pozvao Srbe da se prijave za posao EVO KOJE SVE RADNIKE TRAŽI

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.