LUD PROVOD U CRNOJ GORI ZA NOVU GODINU Lepa Brena nastupa u Baru, a evo gde će pevati Severina

13:16

08.12.2023

Podeli vest:

Foto: printscreen/ig: lepabrenaa

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) i Turističke organizacije sa crnogorskog primorja i ove godine su predstavile novogodišnji program i ponudu za zimu u Srbiji.

U susret novogodišnjim praznicima, veliki broj posetilaca je posetio štandove u Beogradu i Sajmu turizma u Novom Sadu. Posetioci su imali priliku da se uvere da ih najluđi provod tokom novogodišnjih praznika očekuje u crnogorskim gradovima, uz brojne poznate izvođače.

Jedna od najvećih regionalnih zvezdi Lepa Brena nastupiće u Baru tokom novogodišnjih praznika, a na atraktivnom novogodišnjem programu našli su se i: Nataša Bekvalac, Lexington, Lapsus bend, Angelina i Bojan Marović. Najluđu noć u Kotoru možete dočekati uz regionalnu pop divu Severinu, dok će naredne večeri nastupiti Dino Merlin.

Osim njih, u Kotoru ćete tokom zimske fešte moći da slušate brojne izvođače poput Goce Tržan, Tijane Dapčević, Yu grupe i druge. Za dobru atmosferu u Herceg Novom će se 31. decembra pobrinuti Bijelo Dugme – Goran Bregović, Alen i Tifa i Orkestar za svadbe i sahrane, a nezaboravna repriza Nove godine vas očekuje uz Miroslava Ilića i legendarne Nove fosile. U Tivtu 31. decembar i 1. januar rezervisani su za najbolji provod uz Harisa Džinovića i Aca Pejovića.

Kao i svake godine, jedan od najluđih provoda vas očekuje i u Budvi, gde će tokom novogodišnjih praznika nastupiti Dejan Petrović Big Band, Toni Cetinski, Željko Joksimović, Marija Šerifović, Đorđe David, Van Gogh i mnogi drugi.

U novogodišnjoj atmosferi možete uživati još početkom decembra imajući u vidu da će u gotovo svim gradovima biti organizovani brojni koncerti, bazari i dodatni programi.

Tako će na Cetinju od 9. decembra biti održana manifestacija „Novogodišnja priča“, u okviru koje ce nastupati Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Dženan Lončarević, Džejla Ramović, Tropico bend, Tap 011, Perper i mnogi drugi muzički izvođači.

(Pančevac/Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.