DOM OMLADINE PANČEVO: Novogodišnja čarolija za mališane 23, 24. i 26. decembra

Tokom trajanja programa biće održani dečiji kviz, kreativna radionica i pozorišna predstava, a ulaz i učešće su besplatni.

17:03

15.12.2023

Podeli vest:

Dom omladine Pančevo

Dom Omladine Pančevo je za svoje najmlađe posetioce pripremio specijalan novogodišnji program koji će se održati 23, 24. i 26. decembra.

Program počinje dečijim novogodišnjim kvizom za učenike osnovnih škola, 23. decembra u 18 časova. Ovaj kviz je osmišljen radi međusobnog druženja, zabave i širenja znanja iz različitih oblasti. Ekipe sastavljene od 2 do 5 članova se konsultuju i odgovaraju na pitanja koja se prikazuju na velikom filmskom platnu. Oblasti na kvizu su uglavnom šaljiva pitanja, zagonetke, praznici, crtani filmovi, igrice i vrlo malo književnosti, istorije i geografije. Na kraju svakog kviza, prve tri ekipe dobijaju lepe nagrade.

Ekipe se mogu prijaviti na mejl dopancevo@gmail.com, sa naznakom „za kviz“.

Kreativna novogodišnja radionica

U Malom klubu Doma omladine, 24. decembra u 16 časova, deca će pisati pismo Deda Mrazu, ali i lepiti, seckati i oslikavati novogodišnje drvce i ukrase za jelku. Sav materijal je obezbeđen, ali deca mogu poneti svoj ako žele.

Prijave za radionicu se mogu izvršiti putem mejla dopancevo@gmail.com, sa naznakom „za radionicu“.

Novogodišnja predstava

Novogodišnja predstava „Zimska bajka“, Putujućeg pozorišta Meri Popins, biće održana 26. decembra u 18 časova u prostoru Ateljea Mladih.

Ulaz i učešće na svim programima su besplatni.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.