DOKTORU IZ SREMSKE MITROVICE ODREĐEN PRITVOR: Evo šta je rekao u tužilaštvu

21:20

20.01.2024

Podeli vest:

Pixabay

Dana 20. januara 2024. Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici priveden je M.M., lekar specijalista ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, zbog krivičnog dela Teško delo protiv zdravlja ljudi, jer postoje osnovi sumnje da je izvršio ovo krivično delo dana 12. januara 2024. godine u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Osumnjičeni je saslušan, nakon čega je mu je sud, po predlogu tužilaštva, odredio pritvor — zbog opasnosti od ometanja postupka uticajem na svedoke, opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Kako nezvanično saznaje „Blic“, lekar specijalista nije priznao delo za koje se optužuje, dok je saslušanje trajalo kratko. Rekao je da je radio u skladu sa procedurama, dok izvor navodi da je delovao neuverljivo.

– Bio je uzrujan, uznemiren zbog svega, ali nije delovalo uverljivo to što je govorio – kaže izvor.

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici nastavlja istragu u ovom predmetu, a javnost se obaveštavati o svim radnjama koje preduzme.

UŽAS U CENTRU BEOGRADA: Prolaznici pronašli mrtvog mladića kod Zelenog venca

(Pančevac/Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.