ĐINU DŽINOVIĆ ZNATE A OVAKO IZGLEDA HARISOV SIN Putuje po luksuznim destinacijama i razmenjuje nežnosti sa devojkom

12:05

23.01.2024

Podeli vest:

Printscreen/K1

Đina Džinović toliko je aktivna na društvenim mrežama da već važi za ozbiljnu influenserku, a ona redovno pokazuje luksuzan život u kojem uživa, kao i provokativne slike u bikiniju, dok se njen mlađi brat ne eskponira u javnosti.

Naime, sin folk legende Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline, ne voli da se pojavljuje u javnosti, a retko da ste ga videli i na nekoj fotografiji sa roditeljima ili starijom sestrom Đinom.

 

Kan DžinovićPrintscreen/Instagram: dzinovic_kann

Međutim, ako je suditi po njegovim objavama na Instagramu, Kan takođe voli da putuje po svetu i uživa na luksuznim destinacijama, a često pokazuje i svoju devojku, sa kojom razmenjuje nežnosti i pokazuje koliko je voli.

Kan je jednom prilikom na svom Instagram profilu objavio fotografiju i pokazao kako uživa sa svojom izabranicom. Naime, oni su izašli na romantičnu večeru, bili su prisni, a osmeh na njegovom licu govorio je da je srećno zauzet.

Kan sa devojkomPrintscreen/Instagram: dzinovic_kann

Podsetimo, Melina je nedavno otkrila detalje odnosa sa ćerkom Đinom:

– Ćerku nimalo ne savetujem oko oblačenja! Kao što vidite, nas dve se potpuno razlikujemo. Drago mi je da dete nije moja kopija, ima svoj put, svoj stil. Da li se meni to sviđa ili ne, zaista, nije ni pitanje. Mislim da neko od 19 godina i ne treba da bude savetovan od žene koja ima 40 godina – istakla je Melina za „Blic“.

Kan DžinovićPrintscreen/Instagram: dzinovic_kann

 

(Pančevac/Blic)

ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA ZAVRŠILA HITNO NA OPERACIJI Đina je zbog migracije filera u usnama morala na operacioni stol! FOTO

ROMANTIKA JE DANAS POBEGLA, VIŠE NE ZNAM ŠTA JE Haris Džinović prvi put o porodici: Svako ide na svoju stranu! Ne dolaze na moje nastupe

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.