NIŠTA OD POMIRENJA DŽINOVIĆA! Melina i Đina same na Maldivima! Haris odbio da ide s njima

12:40

19.02.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

Iako su na sve načine su pokušavali da spasu brak, Melina i Haris Džinović u tome nisu uspeli. Poslednji pokušaj u nizu bio je dogovor o odlasku na Maldive, koji takođe nije realizovan, a posle čega su definitivno odlučili da se raziđu.

Haris je odustao i kreatorka je, umesto s pevačem, na put otišla s njihovom ćerkom, s kojom je uživala skoro dve nedelje na odmoru.

– Oni su se trudili da reše nesuglasice i probleme u braku, ali nije im išlo. Svaki pokušaj je zapravo bio promašaj. Poslednji u nizu je takođe propao. Bio je dogovor da zajedno otputuju na Maldive, gde inače idu parovi, jer je okruženje takvo da su usmereni jedni na druge. Ali Haris je odustao od tog puta. Tada se definitivno znalo da od pomirenja nema ništa. Melina je na put otišla s naslednicom i lepo su se odmorile, uživale su na egzotičnoj destinaciji. Njihovo poslednje zajedničko putovanje na kojem je sve bilo u redu je Crna Gora. To je bilo pre nekoliko godina, od tada nigde zajedno na odmor nisu išli. Svako je išao svojim putem – priča izvor blizak porodici Džinović.

ĐINU DŽINOVIĆ ZNATE A OVAKO IZGLEDA HARISOV SIN Putuje po luksuznim destinacijama i razmenjuje nežnosti sa devojkom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.