ISTRAJATI NA PUTU KA HRISTU Košarkaš Nikola Mirotić sa porodicom obilazi svetinje i narod na KiM

10:31

23.02.2024

Podeli vest:

Visoki Dečani

Poznati košarkaš Nikola Mirotić boravi ovih dana na Kosovu sa svojom porodicom, gde su obišli srpske pravoslavne crkve i manastire.

Prilikom boravka na Severu Kosova, Mirotić i njegova porodica, obišli su Hram Svetog Vasilija Ostroškog u Leposaviću, gde ih je dočekao starešina Hrama Milutin Popadić.

„Nadam se da ćemo mi, kao narod, istrajati na tom putu, na putu koji nas vodi ka Hristu, jedinom pravom istinitom putu u našim životima“ reči su Nikole Mirotića

Doskorašnji španski reprezentativac crnogorskog porekla  sa svojom porodicom posetio je i Dečane,a potom Pećku patrijaršiju i Prizren. Odneo je darove sa svojom porodicom i posetio manastire i dečicu Kosmeta. S njima su bili i otac Siluan iz Grigorijata i otac Dragan iz Leposavića.

 

Ovaj proslavljeni košarkaš, inače krilni centar milanske Olimpije, potom se u Prizrenskoj Bogosloviji fotografisao s polaznicima i provodio vreme sa monasima, sveštenicima i učenicima.

„Košarkaš Nikola Mirotić sa porodicom tokom dana posetio je našu školu i sa učenicima učestvovao u nekim od njihovih dnevnih aktivnosti. Bila je ovo prilika i da se oproba u bacanju trojki“, oglasili su se iz Bogoslovije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.