SAJAM TURIZMA Bogata turistička ponuda Vršca

10:03

29.02.2024

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

Vršac je jedna od vodećih turističkih destinacija Vojvodine, zahvaljujući brojnim kulturno i istorijski važnim spomenicima, znamenitostima i prirodnim lepotama. Na Sajmu turizma koji je nedavno održan , svoj štand su predstavili zelenom bojom.

Turistička ponuda Vršca na ovogodišnjem Sajmu turizma bila je obojena u zeleno. Štand Vršca ove godine vizuelno će se izdvojiti, dočaravajući posetiocima karakterističnu sliku vršačkog krajolika, zelenu panoramu Vršačkih planina i vinograda .

„Mi smo se odlučili da ovu godinu posvetimo zelenom, odnosno vršačkim vinogradima, Deliblatskoj peščari, vinogradima, porodici. Takođe, Vršac ima 365 dana zdrav vazduh I da pozovemo ljude da više borave na ovakvim destinacijama., pored puta vina, kulturno istorijskih znamenitosti“, rekla je Tatjana Palkovač v.d direktorka Turističke organizacije Vršac.

Brojne atrakcije, manifestacije, smeštajni i ugostiteljski objekti, kao i gastronomska ponuda biće sastavni deo predstavljanja grada Vršca. Dobra putna infrastruktura i redovna vozna linija omogućava da se lako stigne do Vršca i upoznaju sve njegove priridne lepote. Samo neke od znamenitih ličnosti koje su rođene i živele na teritoriji Vršca su Jovan Sterija Popović, Jaša Tomić, Pavle Paja Jovanović,  Žarko Zrenjanin, Vasko Popa…

(Pančevac/TV Pančevo)

DANAS SLAVIMO SVETOG PAMFILA I PORFIRIJA

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.