NOVE TRASE KRETANJA ZBOG RADOVA NA ULICAMA Obustavlja se saobraćaj u ulicama Dimitrija Tucovića i kneza Mihaila Obrenovića

Prva faza rekonstrukcije će se izvoditi na delu od ulice Mihajla Pupina do ulice Dragutina Ilkića Birte u Pančevu, od 4. marta do 4. jula. Evo gde će biti privremena stajališta

12:11

29.02.2024

Podeli vest:

Radovan Đerić

Obustava saobraćaja u ulicama Dimitrija Tucovića i Kneza
Mihaila Obrenovića tokom rekonstrukcije. Rekonstrukcija ulice Dimitrija Tucovića će se odvijati fazno i uvodi se privremeni režim saobraćaja.

Prva faza rekonstrukcije će se izvoditi na delu od ulice Mihajla Pupina do ulice Dragutina Ilkića Birte u Pančevu, od 4. marta do 4. jula.  Na navedenoj deonici za vreme izvođenja radova, biće zabranjen saobraćaj za motorna vozila, koji će biti preusmeren na okolne ulice u skladu sa privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Privremena trasa (izmena trase) kretanja vozila javnog gradskog
prevoza putnika (linije broj 2, 3, 22 i 24), dok se izvode radovi, od ulice Dimitrija Tucovića, ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom, a u povratku istom trasom.

Uvode se privremena stajališta za vozila javnog gradskog prevoza dok traje privremeni režim saobraćaja i to: (za linije broj 2, 3, 22 i 24) u ulici Moše Pijade u Pančevu, u zoni kućnih brojeva 50 i 55 i u ulici Svetog Save u zoni kućnog broja 78, kao i kod vrtića „Bubamara“.

Rekonstrukcija ulica Kneza Mihaila Obrenovića će se izvoditi u tri faze:

1. faza radova – od ulice Milke Marković do ulice Čumićeve od 4. marta do 4. jula.
2. faza radova – od ulice Milke Marković do ulice Aksentija Maksimovića.
3. faza radova – od ulice Milke Marković do ulice Oslobođenja.

Za vreme izvođenja radova motorni saobraćaj se neće odvijati. Prilaz OŠ „Isidora Sekulić“ će se odvijati iz ulice Milke Marković (ulaz pored Prekršajnog suda).
Prilaz do zdravstvene ustanove u ulici Serdar Janka Vukotića neće biti moguć motornim vozilima.

(Pančevac)

VELIKI DAN ZA GORNJI GRAD I ZA SVE PANČEVCE Maja Vitman obišla završne radove u Ulici Patrijarha Čarnojevića: Rekonstruisali smo 7 važnih ulica u gradu FOTO i VIDEO

PAŽNJA, RADOVI U TOKU! Potpuna obustava saobraćaja u Šemićevoj i Svetosavskoj ulici od 22. avgusta zbog radova na pripremi i asfaltiranju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.