ZA DANAS TOLIKO: Ekipa domaćeg filma gostuje u Kulturnom centru 4. aprila

14:34

02.04.2024

Podeli vest:

youtube/MegaComFilm

U ponedeljak, 1. aprila, u Kulturnom centru Pančeva održana je prva od planirane četiri projekcije filma „Za danas toliko“ reditelja Marka Đorđevića. Ovaj domaći film premijeru je imao u okviru „Takmičarskog programa“ 52. izdanja beogradskog FEST-a, a u našem gradu će se prikazivati do 4. aprila, kada će, nakon poslednje projekcije (koja počinje u 20 časova), gosti Kulturnog centra ispred ekipe filma biti reditelj i glumica Ivana Vuković. Tom prilikom, oni će se obratiti gledaocima filma i s njima razgovarati.

Ukratko sinopsis Đorđevićevog novog filma glasi: Spremanjem omiljenih mu kolača – čupavaca, Šarenci uspevaju da namame najstarijeg brata da dođe kući. Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima. Naizgled obični letnji dani postaju neobični. Zaljubljeni u život, oni uzdižu realnost iznad tla, rasterujući tamne oblake vedrinom, navodi se u saopštenju.

Uloge tumače: Filip Đurić, Ivana Vuković, Nikola Rakočević, deca Miona Pejković i Milica Jovović, te regionalna i međunarodna zvezda Goran Bogdan.

(Pančevac)

PORTRETI I NJIHOVI LJUDI: Izložba 80 minijatura Aleksandre Gedeon

ŠESTI STARČEVAČKI DANI KNJIGE posvećeni Dragoslavu Miahiloviću: Stižu Ršum, Tišma i Sergej

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.