DRŽALI I DILOVALI DROGU Pokrenuta istraga protiv dvojice Kačarevaca

13:45

20.05.2024

Podeli vest:

Milan Šupica

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih N.S. (1980) i M.R. (1997), obojica iz Kačareva, zbog postojanja osnova sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su  18. maja 2024. u 1.40 časova u Kačarevu radi prodaje neovlašćeno prenosili i držali opojnu drogu amfetamin u količini od 993 grama neto mase, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje, tako što je osumnjičeni N.S. prevozio opojnu drogu u putničkom vozilu, dok mu je osumnjičeni M.R., koji se kretao ispred njega drugim putničkim vozilom, pokazivao kojim putem da vozi, ali su u daljem prevozu sprečeni jer su ih u ulici Omladinska  zaustavili policijski službenici Policijske uprave u Pančevu.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog M.R. u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

(Pančevac)

LEPE VESTI IZ VK TAMIŠ Pogledajte, konačno osmerac na Tamišu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.