OPLJAČKANA SRPSKA INFLUENSERKA Tamara nudi nagradu od 5.000 evra onome ko pronađe lopova

14:27

11.06.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram: tamara

Influenserka Tamara Kalinić opljačkana je na putu do Venecije. Bila je u vozu kada je neko ušao i odneo joj kofer pun stvari

Tamara se odmah oglasila na društvenoj mreži Instagram i rekla da nudi nagradu od pet hiljada evra onome ko joj pronađe kofer.

– Dečko je ušao u voz, uzeo moj kofer i pobegao. U koferu nije bilo nakita, satova, torbi marke „Hermes“ niti bilo šta slično, samo stvari do kojih mi je stalo i koje mnogo volim, kao što je šminka i tri kamere koje koristim za snimanje i slikanje. Kofer ima moje inicijale, pa nije zgodan za preprodaju. Ako ga iko u Milanu vidi, nudim 5.000 evra kao nagradu ako uhvatite momka koji ga je ukrao – napisala je na Instagram storiju i dodala.

– Volim luksuzne stvari, ali sam isto tako vezana za stvari koje mi se mnogo sviđaju. Ovaj kofer koji sam dizajnirala, obožavam i u njemu se nalaze neke od mojih omiljenih stvari, kao što su farmerke koje nosim stalno i ne mogu da ih zamenim, kao i torbu koju znate da volim. Takođe i torbica s šminkom u kojoj se nalaze moji proizvodi za negu i ‘LV nano’, kao i još neke moje torbe i cipele koje obožavam.

– Na putu sam do posla, znate da moja profesionalizam dolazi pre svega. Ne mogu da uradim sada mnogo povodom cele situacije pošto idem za Veneciju (na stanici kupujem nešto šminke, punjač za telefon i donji veš). Nemam ništa sa sobom, daću sve od sebe da sve uradim kako treba. Hvala vam svima na podršci i ljubavi. Iz mog iskustva naučite da uvek držite glavu gore, gledajte lepšu stranu svega, a što se mene tiče najbolja strana je ta što niko nije povređen. Učite iz ovoga i ostanite bezbedni – dodala je na kraju Tamara Kalinić.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Tamara pokradena. Njoj su tokom leta 2021. godine lopovi opljačkali stan u Parizu i odneli stvari koje vrede više od 300.000 evra.

(Pančevac/Novosti magazin)

ZGODNA FITNES INFLUENSERKA POKAZALA ZLATNI ZUB: I moja baba je imala zlatni zub, jer tozla na tozla FOTO

KIM KARDAŠIJAN dolazi sa sinovima na utakmicu SRBIJE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.