Pripadnici MUP-a u Pančevu obeležili svoj dan

Kapetan Željko Grujić, portparol Policijske uprave Pančevo, rekao je da je cilj druženja sa građanima približiti deci rad policije, obnoviti poverenje u policijske službenike i ukloniti stereotipe. 

16:48

22.06.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Dan ministarstva i Dan policije u Pančevu obeleženi su taktičko-tehničkim zborom u Narodnoj bašti. U okviru ovog događaja, ispred Policijske uprave Pančevo, u saradnji sa Crvenim krstom Pančevo, postavljen je i transfuziomobil jer su zalihe krvi minimalne, prenosi RTV Pančevo.

MUP PančevoPrintscreen/TV Pančevo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu obeležili su  Dan Ministarstva i Dan policije kroz  taktičko-tehnički zbor u Narodnoj bašti. Građani su imali priliku da vide deo opreme i vozila koje policija koristi u svakodnevnom radu, dok su se najmlađi sugrađani upoznali sa policajcima koji brinu o njihovoj bezbednosti.

Kapetan Željko Grujić, portparol Policijske uprave Pančevo, rekao je da je cilj celodnevnog druženja sa građanima približiti deci rad policije, obnoviti poverenje u policijske službenike i ukloniti stereotipe.

U okviru ovog događaja ispred Policijske uprave Pančevo, u saradnji sa Crvenim krstom Pančevo, postavljen je i transfuziomobil jer su zalihe krvi na minimumu.

MUP PančevoPrintscreen/TV Pančevo

Manifestacija u Pančevu je samo jedna od mnogih kojima će se ovog vikenda obeležiti Dan policije. Centralna manifestacija Dana policije biće održana sutra u Nastavnom centru “Makiš” u Beogradu.

(RTV Pančevo)

DAN POLICIJE Svečano danas u 10 časova u Narodnoj bašti! Svi ste pozvani

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.