KIJANU RIVS TRAŽIO ŠUMADIJSKU HRANU Pečenje nije ni pipnuo jer je vegan, ali ipak nije ostao gladan u srcu Srbije

13:01

28.06.2024

Podeli vest:

RINA

Kragujevac – Čuvena holivudska zvezda Kijanu Rivs, stigao je u srce Srbije, u Kragujevac gde nastupa na Arsenal festu, kao gitarista benda „Dogstar“. Ono što je iznenadilo organizatore jeste njegova skromnost, jer za razliku od drugih zvezda njegovog kalibra Rivs nije imao megalomanske prohteve.

– Ono što je bilo zanimljivo jeste da je tražio da proba šumadijsku kuhinju. Naravno kako ovde ništa ne može da prođe bez masnog pečenja, sarmice, pasulj prebranac sa mesom, spremili su se i ti specijaliteti, ali se posle ispostovalo da je Kijanu vegan. Svakao u šumadijskim specijalitetima je ipak našao alternativu, pa nije ostao gladan u delu Srbije koji je poznat po dobroj, domaćoj tradicionalnoj hrani, kaže za RINU jedan od očevidaca čitavog događaja.

Za razliku od nekih drugih rok muzičara Kijanu Rivs je prilikom dolaska u Kragujevac tražio bezalkoholno pivo i hladan shake, puno voća i kokosovu vodu. Ta voda koja danas i nije tolika retkost možda je i jedino što je tražio malo neobičnije.

Tražio je samo da sve bude čisto, to im je najvažnije. Soba, toaleti, peškiri i led. Imali su jako skromnu rajder-listu.

Inače, Kijanu Rivs je dan ranije stigao u Srbiju i prošetao je kroz Kragujevac skromno i neprimetno, većina prolaznika nije ga ni prepoznala.

(Pančevac/RINA)

KIJANU RIVS STIŽE U SRBIJU Nastupiće sa svojim bendom „Dogstar“ na ovogodišnjem Arsenal festu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.