Đurić i Dačić jednoglasni: Naša policija na visini zadatka

19:52

10.07.2024

Podeli vest:

Instagram/MilanĐurić

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i ministar Ivica Dačić obišli su danas operativni centar MUP-a na Petrovaradinskoj tvrđavi i otvorili objekat na vodi koji će pripadnici policije zajedno koristiti sa JVP „Vode Vojvodine“.

„Danas sam sa ministrom Ivicom Dačićem i direktorom JVP ,,Vode Vojvodine” Srđanom Kruževićem otvorio objekat na vodi koji će zajednički koristiti pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu i Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“. Bezbednost svih naših građana je prioritet, a novi objekat, značajno će doprineti boljem radu rečne policije i većoj bezbednosti na Dunavu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милан Ђурић (@milandjuric.ns)

Posetili smo i operativni centar MUP-a na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Novi Sad u danima Egzita bude svet u malom, ali velika je i odgovornost na nama da sve protekne u najboljem redu i da sigurnost i posetilaca Festivala i građana Novog Sada ni na koji način ne bude narušena.

Kao i svi masovni događaji, i ovaj nosi sa sobom bezbednosne rizike, ali uveren sam da je naša policija na visini zadatka, kao i sve druge relevantne službe, te da će i ovogodišnji Festival proteći u duhu dobrog raspoloženja i zabave kako za Novosađane, tako i za sve turiste- stoji na Instagramu prvog čoveka Grada.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.