UOČITE PROBLEM: Usko crevo

Zanimljiva gužvancija nastaje i kada se neki pametnjaković parkira baš kod Gradske uprave ili prodavnice „Maksi” ili Pošte – naravno na kolovozu

13:47

16.08.2024

Podeli vest:

Pančevac / N. S.
Istovarno vozilo kod Maksija

Potez od ugla sa Ulicom Radomira Putnika do Ulice braće Jovanovića saobraćajni eksperti bi nazvali „uskim crevom”. A poznato je da kroz „usko crevo” ne može sve da se protera, ili bar ne odjedared. Zabavno je zato ponekad gledati kako se tu – na sastavu ulica Petra Aračića i Dimitrija Tucovića – svakodnevno u više navrata to „usko crevo” zapuši.

Objektivno ono mora da podnese autobuska stajališta, što ispred Gradske uprave, što ispred stare Pošte, na koja pristaje valjda najveći broj gradskih autobusa. Baš je zato zanimljivo posmatrati kad se naređaju jedan iza drugog, pogotovu kad im neki automobil ili taksi stane na obeleženo mesto, pa nastane strka putnika, uplašenih da će vozač otvoriti vrata van stajališta i da će im potom pobeći.

Kod „Maksija” (bivšeg „Ristića”) – svi strpljivo čekaju istovar zamrznutih pilića i graškaPančevac / N. S.

Zanimljiva gužvancija nastaje i kada se neki pametnjaković parkira baš kod Gradske uprave ili prodavnice „Maksi” ili Pošte – naravno na kolovozu. U tri kolone ovde nema prolaska. Zato, čekaj. I na kraju, samo nam je falio ovaj kamion hladnjača „Grmeča” s fotografije, koji se skoro redovno, svakog dana, nasadi kod „Maksija”. Negde oko podneva. Zato, samo malo strljenja – ne treba se nervirati.

/Pančevac / N. Simendić)

UOČITE PROBLEM: Hoću i ja tezgu ispred pijace!

UOČITE PROBLEM: Ulica načičkana automobilima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.