POKRAJINSKI SEKRETAR ROBERT OTOT: Čestitka povodom početka nove školske godine

14:06

31.08.2024

Podeli vest:

Pokrajinski sekretarijat

Pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacinalne zajednice Robert Otot uputio je čestitku građanima Vojvodine povodom početka školske   godine

Poštovani prosvetni radnici i kolege, dragi naši učenici i đaci prvaci!

Još jedan novi početak je pred svima nama. Odmora nikad dosta – ni odraslima, a kamoli deci, ali – dragi đaci – nadam se da ćete sa optimizmom i velikim entuzijazmom započeti još jednu nastavnu godinu. Verujem da će ona biti ispunjena odličnim rezultatima, dragocenim stečenim iskustvima i saznanjima, osmesima i lepim uspomenama, kojima ćete se uvek rado vraćati i kada školski dani budu daleko iza vas.

Dani provedeni u školskim klupama, kao i iza katedre, mogu biti izuzetno dinamični, katkad i naporni.

Cenjeni prosvetni radnici, neka vas inspirišu naša deca da – vođeni kreativnim razmišljanjem – pronalazite nova, prava rešenja za različite izazove u vašem radu. Obrazovanje nije i ne treba da bude jednosmerna ulica, već zajednički put, uz zajednički rad đaka i učitelja, nastavnika i profesora, kao i svih obrazovno-vaspitnih institucija koje mogu doprineti boljitku školstva i stvoriti bolje uslove za rad. Naš sekretarijat će svakako nastaviti da vam pruža svu moguću podršku na vašem putu realizacije i unapređivanja obrazovanja, jer naša deca i naša omladina jesu naša budućnost.

U to ime, želim vam svima srećan i uspešan početak nove školske godine i dobro zdravlje!

 

Pokrajinski sekretarijat/Z.S

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.