PU PANČEVO: Sumnja na više krivičnih dela

Policija je u pretresu stana i drugih prostorija I. B. u Vršcu pronašla nekoliko paketa sa ukupno 628,5 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin

14:03

16.09.2024

Podeli vest:

PU Pančevo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su I. B. (1989) iz Vršca, dok će protiv dvadesetsedmogodišnjeg muškarca podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u pretresu stana i drugih prostorija I. B. u Vršcu pronašla nekoliko paketa sa ukupno 628,5 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin i vagu za precizno merenje.

Takođe, u njegovom stanu nađen je signalni pištolj i više komada municije različitog kalibra, pa se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Dvadesetsedmogodišnjak se sumnjiči da je zajedno sa I. B. prodavao narkotike i kod njega je pronađeno više paketića sa 17 grama praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin.

I. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, dok će protiv dvadesetsedmogodišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Pančevac / S. T.)

PU PANČEVO: Muškarac stavljao u promet opojne droge

PU PANČEVO: Uhapšen zbog dva dela

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.