EVROPSKA NEDELJA SPORTA: Ovako je izgledalo na dan atletike u OŠ „Miroslav Mika Antić“

14:30

26.09.2024

Podeli vest:

Sportski savez Pančevo

Trećeg dana Evropske nedelje sporta prošao je u znaku atletike.

Opštinsko takmičenje osnovaca i srednjoškolaca u tehničkim disciplinama, održano je u OŠ „Miroslav Mika Antić“ u Pančevu.

Učestvovalo je više od 150 dečaka i devojčica iz Pančeva.

 Evropska nedelju sporta organizuje se  već treću godinu za redom u Pančevu u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije a uz pomoć tehničkih partnera Savezom za školski sport Pančeva i Savezom za predškolski sport i rekreaciju grada Pančeva.

Ovo je raspored za naredne dane:

26.09.2024. godine pažnju ponovo usmeravamo na atletiku, ovoga puta na trkačke discipline. Opštinsko školsko prvenstvo u atletici. Mesto događaja je atletska staza Gradskog stadiona.

27.09.2024. godine se spuštamo na Tamiš. Javni čas veslanja i promocija akcije ”Leto na Tamišu”. Rekreativno veslanje namenjeno je svim uzrastima. Početak je zakazan za 14 časova.

28.09.2024. godine je rezervisana za ekstremne sporove. U fokusu će biti penjanje na veštačku stenu i poligon. Dan ekstremnih sportova biće realizovan u saradnji sa PEK SOKO, a početak je zakazan za 19 časova.

29.09.2024. godine izvršićemo promociju besplatne škole sporta u saradnji za Savezom za predškolski sport i rekreaciju. Mesto događaja je Narodna bašta, početak je zakazan za 11 časova.

30.09.2024. godine vežbamo zajedno sa našim damama. Promocija akcije ”Budi zdrava vežbaj sa nama”, trening realizuje u sali JKP Mladost od 17.30 časova.

(Pančevac)

OBILAZIO KOLONU OD 3 VOZILA: Presretač u Alibunaru zaustavio „fijat”

ŠKOLSKI SPORTSKI DAN: Počela Evropska nedelja sporta u Pančevu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.