BRAVO, DEVOJKE: Osvojile medalju i specijalne nagrade

Na Svetskoj olimpijadi održivog razvoja i zaštite životne sredine, našu državu su predstavljale Nade Božić, Hristina Škuritić i Tamara Gavrilović, polaznice Regionalnog centra za talente "Mihajlo Pupin".

13:19

02.10.2024

Podeli vest:

RCT "Mihajlo Pupin"

Na Svetskoj olimpijadi održivog razvoja i zaštite životne sredine, našu državu su predstavljale Nade Božić, Hristina Škuritić i Tamara Gavrilović, polaznice Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“.  Tamara Gavrilović postigla je izvanredan uspeh, osvojivši drugo mesto i srebrnu medalju. Njene koleginice, Nada Božić i Hristina Škuritić, dobile su specijalnu nagradu za svoj doprinos.

Takmičenje je trajalo od 27. do 30. septembra, održano u potpunosti online, gde su učesnici sve vreme bili pod nadzorom kamera,prensi K013.

Deca iz raznih delova sveta, od Slovenije do Indonezije, odmeravala su svoje znanje na ovom prestižnom međunarodnom događaju. Učesnice su se suočile sa problematskim zadatkom na temu održivog razvoja, a prethodno su morale položiti test koji je bio deo takmičarskog procesa.

Mentor devojkama bila je Biljana Krstin, koja je svojim znanjem i podrškom pomogla timu da postigne ove sjajne rezultate. Ovaj uspeh je od velikog značaja kako za OŠ „Vasa Živković“, tako i za Regionalni centar za talente, čije se ime sada nalazi na međunarodnoj mapi takmičenja.

BILJANA KRSTIN, OMILJENA NASTAVNICA GEOGRAFIJE Ima nade za mlade! Evo koje su njene poruke đacima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.