VUČIĆ UGOSTIO NOVU AMBASADORKU KANADE: Razgovarali smo o brojnim novim potencijalima za saradnju

12:01

21.10.2024

Podeli vest:

Foto: Printscreen/Instagram: busucnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoizabrane ambasadorke Kanade u Republici Srbiji Mišel Kameron.

„Poželeo sam dobrodošlicu novoj ambasadorki Kanade Mišel Kameron i mnogo uspeha tokom mandata u Republici Srbiji. Razgovarali smo o brojnim novim potencijalima za saradnju, kao i o aktuelnim političkim pitanjima.

Detaljnije sam upoznao uvaženu sagovornicu sa prilikama na Zapadnom Balkanu, izrazivši uverenje da ujedinjenim naporima možemo da doprinesemo snažnijem regionalnom povezivanju i održivoj stabilnosti na korist svih građana i zajedničkog napretka.

Izrazio sam spremnost Srbije za unapređenje sveobuhvatne saradnje sa Kanadom, pogotovo imajući u vidu investicije u velike projekte u oblastima infrastrukture, energetike i zaštite životne sredine. Naglasio sam našu želju da odnose intenziviramo, ne samo u sferama politike i ekonomije, već i kroz jačanje kulturnih veza koje bi dodatno obogatile naše odnose. Brojna dijaspora srpskog porekla koja živi u Kanadi igra ključnu ulogu u ovom procesu, služeći kao jedinstveni most između naše dve zemlje“, napisano je u opisu objave na Instagramu.

(Pančevac)

OGLASIO SE KREMLJ O RAZGOVORU VUČIĆA I PUTINA: Beograd i Moskva zainteresovani za dalje jačanje saradnje

VUČIĆ: Danas je poseban dan za Srbiju, Rusiju i Evropu

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.