VELIKA POBEDA: OFK Vršac – Sloven 1:0! Junak utakmice Senegalac Diuf

13:59

22.10.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

Vrščani su zasluženo osvojili bodove protiv novajlije, u 12. kolu Prve lige Srbije, ali su propustili priliku da obraduju navijače ubedljivijim trijumfom. Junak utakmice bio je Senegalac Diuf, njegov precizan udarac glavom bio je presudan za konačan ishod. Izabranici trenera Igora Savića odigrali su briljantno prvo poluvreme, u drugom su brojčanu prednost na terenu iskoristili i sačuvali stečeni kapital.

OFK Vršac je postigao gol iz prve prave prilike. Vujić je u 17. minutu odlično izveo korner, lopta je pala u peterac Slovena, gostujući defanzivci bili su slabo postavljeni, još gore reagovali, Diuf se odlično kretao i precizno poslao loptu u mrežu, 1:0.
Na drugu priliku čekalo se do 37. minuta, kada je posle kornera Čejića, odbrana Slovena izbacila loptu na ivicu šesnaesterca, Baranov je pokušao, udarac je bio neprecizan. U 40. minutu veliku priliku imao je Vujić. Najpre je Čejić po desnom krilu napravio dar-mar u odbrani Slovena, odigrao povratnu za vezistu Vrščana, ali udarac je završio preko gola.

U samom finišu prvog dela, Stojisavljević je neoprezno startovao na Čejića, sudija Jerinić mu je opravdano pokazao drugi žuti karton i put u svlačionicu.

Već na početku drugog poluvremena viđene su dve stopostotne prilike, po jedna za obe ekipe. Najpre su gosti posle jedne, naizgled bezazlene situacije, mogli do izjednačenja, ali je udarac Petrovića na gol liniji zaustavio štoper OFK Vršca Blagojević. U sledećem napadu domaćih Čejić je idealno centrirao sa leve strane, a udarac glavom Glavinića nestavarnom intervencijom zaustavio je Dragićević.

Do kraja utakmice, bilo je prilika na obe strane, gosti su pripretili u 53. minutu preko Mitrovića, za Vrščane su u strelce mogli da se upišu Čejić u 57. i Rikelme u 75. minutu, međutim rezultat se više nije menjao.

U narednom kolu OFK Vršac gostuje u Beogradu, ekipi Voždovca. Meč se igra u subotu u 18 časova.

OFK VRŠAC – SLOVEN 1:0 (1:0)
Gradski stadion u Vršcu, gledalaca 200, sudija: Danilo Jerinić (Beograd), strelac Šerif Diuf u 17. minutu, žuti kartoni: Koloni, Rikelme (OFK Vršac), Radišić (Sloven), crveni kartoni: Stojisavljević u 45. (drugi žuti) i Tomanović (Sloven) po završetku utakmice zbog prigovora.OFK VRŠAC: Andrijanić, Koloni (od 52. Ivić), Lazevski (od 73. Perović), Terzić, Diuf, Blagojević, Baranov (od 73. Kiković), Tomić, Vujić (od 66. Radosavljević), Glavinić (od 73. Rikelme), Čejić.

SLOVEN: Dragićević, Simić, Tomanović, Ilić (od 46. Mitrović), Radišić (od 46. Radović), Stojisavljević, Arsić, Pešić, Stefanović (od 88. Avrić), Petrović (od 70. Marinković), Dimitrić.

(EVršac/Branislav Josimov)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.