RADNO MESTO PRVOG ČOVEKA SJENICE: Mujagić rame uz rame sa dobrovoljcima borio se protiv bujice! Evo kako su na to regovali meštani

11:17

20.01.2023

Podeli vest:

Pritnscreen/TW

Obilne padavine napravile velike probleme u Sjenici.  Predsednik opštine Sjenica Munib Mujagić od prvog dana je na prvim linijama odbrane ovog grada rame uz rame sa dobrovoljcima koji su odmah odazvali.

Naime, u Sjenici se izlila reka Grabovica koja je poplavila oko 40 kuća u naselju Bukreš i šest kuća u centru grada kao i podrum jedne osnovne škole, a ljudi su dežurali čitavu noć. Stariji meštani kažu da nikada nije bio veći nivo Grabovice, koja se izlila i uzvodno i nizvodno. 

„Veliki broj dobrovoljaca se odazvao, spasilačke ekipe, vatrogasci. Svi smo na zadatku, dežuramo i činimo šta je u našoj moći“, rekao je Mujagić, koji je sve vreme bio uz narod.

Situacija i dalje teška, ali narod zna da je Mujagić uz njih. Nije stao od kada je vanredna situacija. Na društvenim mrežama deli se snimak uz poruku: Još jedan od dokaza da predsednik opstine Sjenica Munib Mujagić nije došao samo da se slika, već je bio tokom cele noći uz svoje građane.

Pritnscreen/FB

Tako se vodi politika i tako se brine o ljudima koji ti povjere emanet. Video snimak možete pogledati OVDE .

Jedan od postova je: Predsednik Opstine Sjenica gospodin Munib Mujagić dezura, i prati situaciju sa poplavama u svojoj Opstini. Čovek uvek uz svoje građane. Mogao je doći obučen u odelu, ali je ovako pokazao svoju veličinu, da bude jedan od nas. Da pritekne u pomoć svojim građanima pogođenim poplavama. O njegovim sposobnostima, saburu, pravednosti, pronicljivošću, mudrosti i svim ostalima vrlinama bi mogli pisati u nedogled. A to najbolje znaju njegovi saradnici i najbolje znaju svi građani Sjenice. DA BI BIO POSTOVAN I CENJEN NISU POTREBNE PARE, KAMIONI, AVIONI KULE I PALATE. SVAKO OD NAS TREBA BITI SAMO ČOVEK

Podsetimo, Munib Mujagić je predsednik opštine Sjenica od 2020. godine. On je diplomirani inženjer, kadar Stranke pravde i pomirenja (SPP).

(Pančevac)

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.