PANČEVCI SU BAŠ SREĆNE RUKE Dobitnik i petog stana je iz našeg grada. Veranu Bakračeviću prvi put se isplatilo učeše u nagradnim igrama FOTO

09:27

26.02.2023

Podeli vest:

GJ
U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi” glavnu nagradu i četvorosobni stan na Novom Beogradu dobio je penzioner iz Pančeva Veran Bakračević.
Posetili smo ga u njegovom domu na „Kotežu” i čuli prve utiske:
Još uvek ne mogu da verujem da sam ja taj srećnik i da je moj račun od 150 miliona poslatih iz čitave Srbije izvučen. Ručno sam ih ukucavao u telefon, nisam ih skenirao, jer imam i previše slobodnog vremena i iz dosade sam to radio. Nisam ni sanjao da mogu dobiti stan. Do sad igrao Loto i Bingo i nikad ništa nisam dobio – kaže Veran.
Nagradu mu je doneo bivši košarkaš Crvene Zvezde Igor Rakočević koji je izvukao baš njegov broj i Veran mu je veoma zahvalan:
Navijam od malih nogu za Partizan, ali sad ću morati malo i za Crvenu Zvezdu. Hvala Igoru i pozvaću ga bar na kafu u novi stan – ističe srećni dobitnik.

GJ

Supruga Biljana je ponekad donosila suprugu račune, tek da ih ne bi odmah bacala, ali sad je i ona veoma srećna i još uvek ne može da veruje da je sve ovo istina:
Zaista smo zatečeni. Imamo sina i ćerku, dvoje unučadi i zajedno ćemo se dogovoriti šta ćemo sa stanom i ko će uživati, jer nismo se za ovako nešto spremali, a i ko bi mogao, ima vremena videćemo šta ćemo sa novim lepim i velikim stanom -kaže Biljana.
Da se ispalti igrati ovu nagradnu igru i sakupljati račune najbolje znaju Pančevci.
U poslednje 4 godine oni su na ovaj način dobili 5 stanova i sigurno će ubuduće igrati još više, jer očigledno je da su srećne ruke.
(Pančevac / G.J)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.