NOVA ŠKOLSKA GODINA U NOVIM UČIONICAMA Učenici ŠOSO Mara Mandić godinu započinju u renoviranoj školi!

15:24

07.09.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

Početak nove školske godine donosi sa sobom mnogo uzbuđenja i prilika za učenike, ali i za škole koje se trude da pruže najbolje moguće uslove za obrazovanje. U tom duhu, ŠOSO „Mara Mandić “ koja sebavi vaspitanjem i obrazovanjem dece sa smetnjama u razvoju u saradnji sa Gradom Pančevo, sredila je deo škole kako bi stvorila bolje uslove za učenike.

ŠOSO „Mara Mandić“ u Pančeve koju pohadjaju deca sa smetnjama u razvoju uložila je trud u poboljšanje uslova za učenje. U saradnji sa Gradom Pančevo, četiri učionice su renovirane i osvežene, a stari parket zamenjen novim. Takođe, hol škole je dobio nov izgled kako bi stvorio bolje uslove za učenike.

U prvi razred ove školsle godine upisalo se 14 učenika, a školu završava više od 20 maturanata. Kako kaže Goran Vladić, direktor ŠOSO “Mara Mandić”, deca tokom cele nastave imaju stručne pratioce.

Inače, Roditelji čije dete ima određenih problema može da pohađa redovnu školu a defektolozi takođe dolaze u osnovne škole kako bi pomogli deci da što lakše savladavaju nastavu.

 

(Pančevac)

PANČEVO PRELAZI NA KORIŠĆENJE OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE: Ovo je projekat Ministarstva rudarstva i energetike vredan 40,5 miliona evra

KAD JE CENTAR PANČEVA BIO U CENTRU GRADA: Lome se koplja za BIG i protiv njega, a niko ne razmišlja o strategiji odbrane pustog „centra grada”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.