NOVA ATP LISTA: Novak se nalazi na ovom mestu pred OI u Parizu!

08:35

22.07.2024

Podeli vest:

Printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nedelju dana pre početka Olimpijskih igara je na drugom mestu na listi najboljih tenisera.

Novak, baš kao i njegovi najveći rivali, Janik Siner i Karlos Alkaraz, odlučio je da odmori posle Vimbldona u kom je stigao do finala, pa ima 8.460 bodova. Italijan je lider sa 9.570, dok je treći Španac sa 8.130.

Na četvrtoj poziciji nalazi se Aleksander Zverev koji je u nedelji za nama stigao do finala Hamburga, peti je Danil Medvedev, a šesti Aleks de Minor. Na sedmom mestu je Hubert Hurkač, dok je do promene došlo na osmoj poziciji koja sada pripada Kasper Rudu, a na devetu je pao Andrej Rubljov. Deseti je Bugarin Grigor Dimitrov.

Od ostalih srpskih igrača Miomir Kecmanović je ove nedelje na 52. poziciji sa 935 bodova, Dušan Lajović je 53. sa 921, slede Laslo Đere na 57. mestu i 896 bodova, dok je Hamad Međedović 144, ima 429 bodova.

Ogroman skok, od čak 100 pozicija, ostvario je Rafael Nadal koji je igrao finale Baštada, pa se sada nalazi na 161. mestu.

(Pančevac/Novosti)

Novak u Kotoru ugostio jednu od najlepših žena u tenisu, snimljeni u šetnji

ALKARAZ ODBRANIO TITULU: Pobedio Đokovića u tri seta

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.