ŽELEZNIČAR JAČI ZA BENA Navijači imaju razloga da očekuju dobre rezultate

09:33

30.08.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Fudbalski klub Železničar doveo je još jedno veliko pojačanje i trener Marko Savić biće na slatkim mukama da odredi najboljih 11 za naredne prvenstvene mečeve u Super ligi.

Za pančevačku ekipu danas je potpisao El Fardu Ben koji je do skora uspešno nosio dres Crvene Zvezde. Neki kažu da je ovaj fudbaler iz male ostrvske zemlje Komori, koji je postao i naš državljanin jedna od najuspešnijih stranaca u istoriji srpskog fudbala.

Sa Crvenom Zvezdom je osvojio 5 šampionskih titula Srbije, 2 trofeja domaćeg KUP-a,a jedan je od najistaknitijih igrača koji su igrali Ligu šampiona u crveno-belom dresu, a još uvek se pamte i njegovi efektni golovi. Videćemo kako će se snaći u našem gradu i hoće li i kod nas ostaviti dubok trag.


Predsednik kluba Zoran Naunković koji je predstavio sportskoj javnosti ovo veliko pojačanje veruje da će sa njim Železničar mnogo lakše ispuniti cilj, a to je plasman u prvih 8 ekipa, a već mnogi ističu da je pančevački superligaš koji se u prošloj sezoni do samog kraja borio za opstanak u društvu najboljih u novom prventsvu najprijatnije iznenađenje. Navijači imaju razloga da tek očekuju dobre rezultate.

(Pančevac/G.J.)

JOŠ JEDNO POJAČANJE ŽELEZNIČARA Stefan Pirgić novi napadač pančevačkog kluba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.