Fudbaleri Železničara igraju vojvođanski derbi: U subotu od 20.30 protiv Spartaka iz Subotice

14:02

30.08.2024

Podeli vest:

G.J.

U subotu od 20.30 na SC „Mladost” u 7. kolu Super lige fudbaleri Železničara igraju protiv Spartaka iz Subotice. Pančevačka ekipa želi do nova tri boda koja će ih zadržati u vrhu tabele, dok gosti koji nisu startovali kako se očekivalo sigurno će pokušati da u Pančevu poprave utisak.

Neće biti lako ni jednima ni drugima, pogotovu Pančevcima, jer trener domaćina Marko Savić neće moći da računa na najbolji sastav:

– Imamo dosta problema sa povređenim igračima, ali ko god bude istrčao na teren daće svoj maksimum i biće potpuno spreman i psihički i fizički za meč. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica, jer protivnik je kvalitetan i moraćemo da odigramo na visokom nivou ako želimo da pobedimo. Ne bih isticao pojedince u svom timu, jer verujem u kompaktnu ekipu i uz pomoć domaćih navijača možemo stići do nova tri boda, jer imamo igrače koji ih mogu obradovati. Zato pozivam ljubitelje fudbala da dođu sutra uveče u što većem broju na naš stadion i da zajedno stignemo do 4. pobede- rekao je Savić.


Železničar se trenutno nalazi na visokom 5. mestu sa 10 bodova, dok je Spartak koji je odigrao utakmicu manje nalazi se na 13. mestu sa 5 bodova i samo jednom ostvarenom pobedom.

(Pančevac/G.J.)

ŽELEZNIČAR JAČI ZA BENA Navijači imaju razloga da očekuju dobre rezultate

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.