BUDITE U IGRI SA KNJIGOM! Dečji dani kulture od 5. do 9. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu!

09:54

06.04.2023

Podeli vest:

Promo

Željni druženja i dobrih priča, pripremili smo još jednu manifestaciju koja će deci približiti knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu. Dečji dani kulture 2023. održaće se od 5. do 9. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs

Očekuju vas veliki popusti na Lagunine knjige za decu i druženja sa piscima! Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%. Naslovi odabranih izdavača biće na popustu od 20% dok će odabrani gift program biti snižen do 20%. Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama. 

Sa prijateljima manifestacije, obezbedili smo poklone iznenađenja za svaku kupovinu Laguninih naslova, a isporuka će biti besplatna preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije za naslove i gift program koji su na akciji. Poklone su obezbedili Bambi, dr Oetker, Sarantis i Kosili.

Kompletan spisak maloprodajnih objekata u kojima se održavaju Dečji dani kulture potražite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. 

I ovog aprila, specijalno za Dečje dane kulture predstavljamo hitove domaće i svetske književnosti za decu.

Posebno vam skrećemo pažnju na roman Ljiljane Šarac „Anđeo s jednim krilom“, zatim knjigu Igora Kolarova „Priče o skoro svemu“, nove knjige autorke popularnog serijala za decu o vampirici Ameliji Zubić – „Duga Sivić“ i „Duga Sivić: Oko oluje“. Ne propustite ni sjajan strip serijal o Hildi i njenim avanturama i dve nove epizode „Hilda i crni pas“ i „Hilda i povorka ptica“. 

Prijatelj Dečjih dana kulture je Banca Intesa.

Budite u igri sa knjigom!

(Pančevac/Laguna)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.