FOTOGRAFI, OVO JE POZIV ZA VAS: Otvoren je konkurs za 18. sezonu besplatnog seminara Fotosofije pod vođstvom zagrebačkog fotografa Damira Hoyke! FOTO

11:40

25.04.2023

Podeli vest:

promo/Ivana Pevec

Fotosofia, besplatni seminar i workshop za naprednu fotografiju pod vođstvom i umetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke u osamnaestu sezonu ulazi s jednakom energijom i entuzijazmom kao 2006, ali uz dodatni naglasak na edukaciju, kreativnost i širenje umetničkih vizija fotokreativaca.

Ovogodišnja Fotosofia održaće će se u Zagrebu od 12. do 17. juna, a petnaest polaznika će kroz intenzivnu šestodnevnu radionicu u teoriji i praksi otkriti kako usavršiti i nadograditi svoja fotografska znanja.

promo/Igor Glavaš

– Lepo je po treći put dočekati punoletstvo. Najprije svoje, potom od starije kćeri, pa od Fotosofije – projekta čiji sam naziv oduvek doživljavao kao ime superjunakinje svetla. Stoga sam još prije 18 godina odlučio da će njena najvažnija supermoć biti stvaranje paralelne stvarnosti. One u kojoj je edukacija besplatna i zabavna, u kojoj je učenje usmereno na praktični rezultat i u kojoj nema teritorijalnih niti dobnih granica za učestvovanje u projektu. ‘Stanovnicima’ te stvarnosti superjunakinja Fotosofia nastoji pomoći da žive svoj san, pružajući im mogućnost sticanja znanja i iskustava, umrežavanja i promocije njihovih sposobnosti. Iako su njene moći usmerene na fotografiju, primjenjive su i na druge domene, a optimizam i dobre vibracije koje se na Fotosofiji generiraju, osećaju se među publikom svih profila, rekao nam je Hoyka i dodao kako se više o seminaru može saznati na službenom instagram profilu projekta @fotosofiahoyka.

promo/Igor Glavaš

Jedna od najvažnijih vrednosti koju polaznici tog seminara dobijajuje objavljivanje radova u medijima – što je za veliki broj učesnika prvo takvo iskustvo. Snimanje portreta celebrityja, modne, reklamne i art fotografije održaće se uz kreativno vođstvo Damira Hoyka i asistenciju njegovih Fotosofa (bivših polaznika tog seminara) od kojih mnogi već grade uspešne karijere u raznim fotografskim područjima. Naime, kroz Hoykin seminar je tokom 18 godina fotografsko obrazovanje steklo 255 polaznika koji su generisali više od 3.000 kreativnih fotografija.

promo/Damir Hoyka

Prijave na izbor za polaznike seminara otvorene su do 17. maja 2023, a kako da se prijavite, pročitajte na sajtu www.hoyka.comhttp://www.hoyka.com/.

 

(Pančevac/promo)

ZAGREBAČKI FOTOGRAF OBJAVIO NOVI NASTAVAK ROMANA Damir Hoyka predstavio 3. deo Pustolovina Tizi Enili u zoološkom vrtu! FOTO

PANČEVAC INTERVJU SA NASTAVNICOM NARODNE IGRE I PEVAČICOM Maja Ba Tomić: Idem težim, ali pravim putem! FOTO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.