OVAJ DENSER ĆE GLUMITI DŽEJA U FILMU NEDELJA Evo kako izgleda kao legenda narodne muzike! FOTO

21:24

14.05.2023

Podeli vest:

printscreen

Uveliko traje snimanje filma o Džeju Ramadanovskom, koji je preminuo 6. decembra 2020, a glavna uloga pripala je denseru Huseinu Alijeviću Husi.

Film će se zvati Nedelja, po jednom od najvećih hitova Ramadanovskog, a uz tu pesmu je i sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

Uloge će, pored Huseina, tumačiti i Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

printscreen

Primetno je da je denser dosta smršao kako bi bio verodostojan folkeru, a tu je i kratka zalizana kosa, baš onako kako je Ramadanovski izgledao na vrhuncu karijere početkom devedesetih.

Mnogi su saglasni s tim da je Alijević po fizičkim kriterijuma idealan za lik Džej jer dosta liči na njega, što potvrđuje i ova fotografija.

printscreen

U filmu će biti prikazano pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovi muzički počeci, uspesi i kasniji život. Džej će u ovom filmskom ostvarenju biti prikazan kao narator filma i vodiće nas ne samo kroz svoj život nego i kroz život Dorćola u tom periodu.

Snima se na lokacijama u Beogradu (Dorćol) i Pančevu. Prva klapa je pala 14. marta, a planirano je da bude završeno do 10. juna ove godine. Ovaj projekat inspirisan je usponima i padovima koje je za života imao estradni umetnik.

printscreen

Pojaviće se brojne ličnosti koje su na neki način obeležile Džejov život, ali beogradski duh, sa akcentom na Dorćol, gde je pevač često provodio vreme.

 

(Pančevac/Kurir)

PEVAČICA U ŠOKU! LEPA LUKIĆ U EMISIJI UŽIVO SAZNALA DA JOJ JE PREMINULA KOLEGINICA: Bila je jako dobra prema meni!

SANJA MARINKOVIĆ OBMANULA JAVNOST? VODITELJKA SVE VREME KARIKIRALA GLAS! Evo kako stvarno zvuči VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.